Om Lyckost.se

Lyckost.se verkar på den svenska spelmarknaden med en svensk licens.

Lyckost.se är hela Sveriges casual online casinosida.

Sedan 2019 har Lyckost serverat underhållande spel till små insatser i hela Sverige - vi utvecklar konstant nya underhållande spel, som är exklusiva för Lyckost! Lyckost levererar marknadens ledande online spelautomater i ett hav av färgglada teman, kryddade med underhållande extraspel. Hoppa in på Lyckost.se och prova de roliga och spännande spelautomaterna, som du inte hittar någon annanstans.

Lyckost.se har från starten haft en svensk spellicens, och tillika övervakas alla aktiviteter på Lyckost.se av den svenska Spelinspektionen och vi uppfyller alla krav om säkerhet, utbetalningsprocent, ansvar och mer, som krävs av ett ansvarsfullt spelföretag i Sverige.

Det ska vara roligt att spela hos oss. Därför fokuserar Lyckost på långvariga spelupplevelser, som underhåller längre utan att kosta en förmögenhet. Här är fokus på upplevelsen och det sociala, där spelarna kan chatta med varandra - allt medans man spelar med om chansen att vinna små och stora vinster. Välkommen till en trevlig stund på Lyckost.se.

Våra värderingar är:

  • Förtroende
  • Innovation
  • Underhållning

Förtroende

Våra spellösningar är baserade på att vi alltid tar hand om våra användares intressen optimalt. Vi kör alla spel säkert och hanterar användarnas insättningar säkert. Vi följer alla delar av lagstiftning till förmån för våra användare.

Innovation

Vi arbetar alltid hårt på att ha de nyaste spelen, den nyaste teknologin och de mest underhållande sätten att spela på. Vi har ett team av professionella och dedikerade utvecklare som löpande arbetar på att förbättra och förnya våra spel. Vi vill vara spelsidan som lägger till flest nya spel om året i Sverige.

Underhållning

Det ska vara kul att spela hos oss. Därför fokuserar vi på att våra spel kan hålla länge utan att kosta en förmögenhet. Det ska vara möjligt att dela spelglädjen med andra spelare. Och naturligtvis ska det finnas den underhållning som kommer vid att ha möjlighet att vinna en stor vinst.