Populära spelautomater & slots

Spelautomater med jackpott

Andra spelautomater

Välkommen till Lyckost.se

Under detta avsnitt kan du läsa om våra spelautomater och spelautomater online – här kan du få en översikt:

 1. Spelmaskiner och online spelautomater fulla av skoj
 2. Stort urval av unika spelautomater
 3. Prova våra underhållande spelmaskiner
 4. Så spelar du på spelmaskiner online
 5. Utvecklade i norden med svensk spellicens
 6. Spelautomater med chans på Jackpott
 7. Spelautomaterna har progressiva Jackpottar
 8. Spelautomater online med vinstchans
 9. Lyckost spelautomater - fördelarna med att spela här
 10. Spela spelautomater på mobil, surfplatta och PC
 11. Spela och ha chans att vinna på spelautomater online
 12. Hos oss får du välkomstbonus istället för gratis provspel

Spelmaskiner och online spelautomater fulla av skoj

Är du på utkik efter underhållning i form av roliga spelmaskiner på nätet, med chans för att vinna härliga priser? Då har du kommit helt rätt! På Lyckost.se får du nämligen ett fantastiskt urval av svenska spelautomater utav den skarpaste kvaliteten.

Spela på vårt unika urval av spelmaskiner, där du har möjlighet att få mycket nöje och god underhållning - oavsett om du föredrar att spela på din mobil, surfplatta eller dator. Kanske blir det du som har turen att vinna på någon av våra populära jackpot-spelautomater.

Upprätta ditt spelkonto här

Stort urval av unika spelautomater

På Lyckost.se får du unik tillgång till att spela på de bästa spelautomaterna online, som du inte hittar någon annanstans! Och du kan vara säker på att alla Lyckost-automater är 100% kvalitetssäkrade för dig, eftersom vi utvecklar våra egna spel - helt från grunden! Prova våra populära spelautomater som t.ex. Gruv och Gräv, Safari eller Havets Djup med roliga extraspel, som ger dig chans att vinna både härliga vinster men också Superjackpotten!

Oavsett om du spelar på våra spelautomater för underhållningens eller vinstchansernas skull, har vi en spelautomat som passar perfekt för just dig! Har du lust att se vårt stora urval? Prova våra spelmaskiner online och spela när det passar dig bäst! Kanske har du turen att bli nästa Jackpott-vinnare!

Prova våra underhållande spelmaskiner

Du får massor av underhållning på Lyckost.se, och du bestämmer själv insatsen på samtliga spelautomater, där du kan spela för så lite som 20 öre per spin. Alla spelautomater har en hög utbetalningsprocent och den samlade vinstpotten går upp till flera miljoner kronor. Det betyder att det finns möjlighet för att vinna stora Jackpottar.

Är du redo för att prova våra populära spelautomater? Det är enkelt att upprätta ett spelkonto hos oss så att du lätt kan komma vidare till våra roliga spel.

Har du frågor? Vår hjälpsamma kundservice sitter redo för att hjälpa dig över telefon, chat och mail, ifall du skulle ha frågor kring våra spelautomater eller ditt spelkonto.

Så spelar du på spelmaskiner online

Har du aldrig spelat online på spelmaskiner förr, så kan du läsa vidare för att få lära dig mer om hur du kommer i gång. På Lyckost.se har vi massor av unika spelautomater med olika roliga teman. Det är en god idé att prova olika spelautomater i starten, för att lära känna de olika automaterna, och hitta den som passar dig bäst!

1. Upprätta spelkonto

För att spela på spelautomater hos Lyckost.se, behöver du börja med att upprätta ett spelkonto.Upprättandet är enkelt och tar inte många minuter. Alla nya spelare blir erbjudna en fördelaktig välkomstbonus vid upprättandet av ett konto, som du själv väljer om du vill ta del av eller ej.

2. Välj en spelautomat

När ditt spelkonto är klart för användning, är det dags att välja den spelautomat som du vill spela på. Vi har många spelautomater med olika teman att välja mellan, men vi rekommenderar att du börjar med en av våra mest populära spelautomater. Om du är osäker på hur de olika spelautomaterna fungerar kan du läsa en detaljerad spelguide för varje spel som du hittar i menyraden i själva spelautomaten.

3. Gör en insättning i spelautomaten

När du har valt spelautomat, klickar du på "Spela nu" och väljer sedan hur mycket pengar du vill sätta in i den valda spelautomaten. På så sätt har du bättre kontroll över hur mycket pengar du har spelat på de olika spelautomaterna hos oss.

4. Snurra på valsarna och ha chans att vinna

När du öppnat spelautomat kan du börja spela med en gång. Snurra på valsarna genom att klicka på spinn-symbolen. Du kan också välja att ställa in "autospinn" om du vill att spelautomaten ska köras automatiskt - då kan du luta dig tillbaka med en kopp kaffe och hålla tummarna.

Före varje spinn har du alltid möjlighet att välja hur mycket du vill satsa per spinn genom att justera upp eller ner på maskinens nivå. Det är inte möjligt att ändra din insats medan valsarna rör på sig. På våra spelmaskiner kan du spela för en minimiinsats på helt ned till 20 öre per spin, och vår maxinsats är 20 kr per spinn. Du bestämmer själv din insats, vilket gör att det finns chans för att få en god stunds underhållning även om du väljer att spela för en liten slant! Du kan även satsa mer pengar per spinn, vilket ger dig chans att vinna större summor. Valet är upp till dig - oavsett om du spelar spelautomater för skojs skull eller om du är sugen på den stora jackpotten.

5. Hur vinner man på spelautomater?

Du vinner priser och extraspel genom att få identiska symboler på en vinstlinje. En vinstlinje går vanligtvis antingen horisontellt, vertikalt eller diagonalt över valsarna. Vinststorleken avgörs utifrån hur mycket pengar du satsar per. spinn på spelautomaten. Alla våra spelautomater innehåller många olika roliga extraspel, där du har möjlighet att vinna de stora vinsterna och jackpottarna.

Vi önskar dig trevlig stund framför skärmen, och naturligtvis håller vi tummarna för att du blir nästa stora jackpottvinnare på någon av våra populära spelautomater. Skapa ditt spelkonto här.

Utvecklade i norden med svensk spellicens

På Lyckost.se får du massor av unika spelautomater som du inte hittar hos någon annan. Alla våra spelautomater online tillverkas av våra professionella spelutvecklare i Danmark, och vi på Lyckost.se arbetar ständigt med skapa nya spel med högkvalitativ underhållning till dig. Naturligtvis är alla våra spelautomater godkända av den Svenska Spelinspektionen, då vi uppfyller de krav som ställs. Vi följer självklart svensk lagstiftning och håller oss ständigt uppdaterade kring de riktlinjer som föreligger spel om pengar. Lyckost.se har svensk spellicens och uppfyller samtliga krav på säkerhet, utbetalningsprocent och spelansvar m.m.

Spelautomater med chans på Jackpott

Alla spelautomater på Lyckost.se innehåller både Jackpottar och Superjackpottar, vilket är de största kontantpriserna du kan vinna på våra spelautomater online. Att sitta och hoppas på att vinna den stora Jackpotten är en del av det nöjet med att spela på spelautomater online. Och vi hoppas du finner stort nöje i att det finns en chans för att vinna Jackpott i alla våra spelautomater och att det förhöjer din spelupplevelse. Vem vet, kanske blir du en av de som har turen att få vinna en Jackpott!

På Lyckost.se har du chansen att vinna en av de stora progressiva jackpottarna som du kan spela om på någon av våra populära online-spelautomater såsom: Rubingruvan, Gruv och Gräv, Heidi Hunt och Safari.

Spelautomaterna har progressiva Jackpottar

Med progressiv jackpott på en spelautomat menas en jackpott som inte har ett fast värde, utan att den stiger i takt med spelandet på automaten, tills någon vinner den. När en Jackpott blir vunnen på Lyckost.se, återställs den till ett förutbestämt värde. Det finns ingen övre gräns för hur stor en Jackpott kan bli Jackpotten ökar tills någon vinner den.

Chansen att vinna en Jackpott på en spelautomat ökar i förhållande till storleken på insatsen. Jackpott kan endast vinnas i Jackpott Flash. Super Jackpott kan endast vinnas i Super Jackpott Flash. Beloppet som visas i Jackpott Flash eller Super Jackpott Flash är det faktiska beloppet som betalas ut vid ev. Jackpott-vinst. Beloppet uppdateras var 25:e sekund samt innan någon vinner en Jackpott. Så om en annan spelare vinner Jackpotten kommer beloppet uppdateras innan det är möjligt att vinna Jackpott igen.

Vid tillfälle av fel i spelsystemet/mjukvaran annulleras alla insatser och vinster och insatserna refunderas. Lyckost och/eller spelleverantören förbehåller sig rätten att när som helst stänga spelet, inklusive eventuella Jackpottar.

Storleken på Megavinsten i Bingo skiljer sig från spelautomaternas Jackpottar på så vis att den har ett fast värde. Den växer således inte i takt med spelarnas insättning. Chansen att vinna Megavinsten följer antalet köpta brickor i en runda - ju fler brickor som sålts, ju större är chansen att Megavinsten utlöses.

Spelautomater online med vinstchans

Det ska vara roligt att spela hos oss. Våra underhållande spelautomater ger dig chansen att vinna extraspel, jackpottar och vinster - både stora och små.

Du behöver inte spendera mycket pengar på våra spelautomater för att ha en chans att vinna jackpott. Det viktigaste för oss är att du har en trevlig stund. Det är också därför som du har möjlighet att styra din insats helt själv, med möjlighet att spela för så lite som 20 öre per spinn. På så vis har du chans att spela en längre stund utan att det kostar en förmögenhet.

Dina chanser för att vinna på spelautomater online är helt baserat på tur. Man kan således inte bli skickligt duktig på spelautomater. Detta innebär att alla spelare på våra spelautomater har samma förutsättningar för att vinna, eftersom alla vinster och jackpottar på spelautomater online är baserade på ren tillfällighet. Chansen att vinna är därför densamma för alla spelare, oavsett vad du väljer att spela för. Du har dock möjlighet att öka dina chanser att vinna (per spinn) när det gäller jackpottar, eftersom chansen att vinna en jackpot ökar linjärt med storleken på din insats i spelautomaten. I de flesta av våra spelautomater kan du ändra din insats per. runda genom att ändra nivån du spelar på. Du kan när som helst hålla koll på din totala insats i alla spelautomater.

Lyckost spelautomater - fördelarna med att spela här

Det finns flera fördelar med att spela spelautomater online på Lyckost.se. Om du är ute efter underhållning och vill spela på spelautomater, men inte har lust att lämna hemmet, så är Lyckost.se rätt ställe för dig. Hos oss finner du unika spelautomater med massor av undangömt skoj. Våra spelautomater finns inte hos någon annan eftersom vi skapar våra spel från grunden. Lyckost.se har öppet 24 timmar om dygnet, så du bestämmer själv när du vill spela på våra spelautomater. Eftersom vi finns online kan du dessutom själv bestämma var du vill spela, oberoende av om det är i vardagsrummet, på terrassen eller från passagerarsätet i bilen. Detta är en av anledningarna till att vårt online casino och våra spelautomater har blivit så populära de senaste åren.

Nordens bästa spelautomater online

På Lyckost.se hittar du ett stort urval av populära spelautomater med roliga extraspel som du inte hittar hos någon av de andra spelleverantörerna på nätet. Och du kan vara säker på att alla våra spelautomater ger dig en riktigt bra spelupplevelse, eftersom vi själva utvecklar alla våra spelautomater, helt från grunden - i Danmark. Naturligtvis är alla våra spelautomater godkända av den Svenska Spelinspektionen, så du kan känna dig trygg på att allt går rätt till, när du spelar på spelautomater på Lyckost.se.

Spela för endast 20 öre per spin

En annan fördel med Lyckost.se är att en enda spinn kan kosta så lite som 20 öre på utvalda spelautomater. Det betyder att 100 SEK kan räcka en lång väg på spelautomater hos Lyckost.se.

100% underhållning med chans på stora vinster

För oss är det viktigt att du får den bästa spelupplevelsen på Lyckost spelautomater, och att alla (vuxna) ska ha möjlighet att få vara med. Därför är alla våra spelautomater på svenska och dessutom enkla och tydliga att spela på. Du ska inte behöva någon förkunskap för att kunna delta. Vi har massor av underhållning redo för dig - alltid med chans för att kamma hem en vinst på någon av våra spelautomater.

Spela spelautomater på mobil, surfplatta och PC

På Lyckost.se kan du spela på både dator, surfplatta och mobil, så att du kan ta med dig våra spelautomater överallt. Oavsett var du är eller när du har lust att spela, har vi en massa roliga spelautomater online redo för dig! Alla våra spelautomater online är optimerade för bärbara enheter, vilket gör att du alltid kan spela på din mobil i bästa kvalitet. Det enda som krävs är tillgång till internet. Prova någon av våra populära mobilanpassade spelautomater såsom: Gruv Och Gräv, Safari och Midgård, och se hur bra kvalitet det är även på mobilen!

Spela och ha chans att vinna på spelautomater online

På vårt online casino har du möjlighet att spela från 20 öre per. spinn. Alla våra spelautomater har en detaljerad spelguide som du bör läsa innan du börjar snurra på valsarna. Ju mer förberedd du är på de olika spelautomatsreglerna, desto mer koll har du också på de olika extraspelen och deras betydelse för dina vinstchanser.

På Lyckost.se kan du alltid se de senaste vinsterna och vilka jackpottar som vunnits på de olika spelautomaterna. Vi uppdaterar regelbundet översikten över alla de lyckliga vinnarna, och du kan också se vilka spelautomater som vinster har vunnits i samt summan av vinsten.

Kanske är det du som har turen att kamma hem nästa Jackpottvinst?

Hos oss får du välkomstbonus istället för gratis provspel

Många nya användare frågar om du kan spela gratis på Lyckost spelautomater online. Det kan du tyvärr inte - men istället erbjuds alla nya spelare en välkomstbonus. Vi ger dig 200 kr i bonus vid din första insättning av minst 200 kr. Så att du har 200 kr extra att spela för i början och därmed chans att bekanta dig med våra spelautomater. Din välkomstbonus ger dig således en bra möjlighet att prova flera olika spelautomater. På så sätt kan du lära känna våra spelautomater och hitta den spelautomat som passar dig bäst. Du kan spela på våra spelautomater för så lite som 20 öre per. spinn på vår populära spelautomat Diamantgruvan och ett stort urval av andra roliga spelautomater

Som ny spelare på Lyckost.se erbjuds du alltså en exklusiv välkomstbonus när du skapar ditt spelkonto. Du får 200 SEK extra att spela för vid din första insättning på min. 200 kr. Så här fungerar det: om du sätter in minst 200 kr på ditt spelkonto och får du en bonus på 200 kr. Då har du helt plötsligt 200 SEK tillgängligt att spela för.

Vill du prova våra roliga spel? Skapa ditt spelkonto här. Ta del av vårt välkomsterbjudande vid upprättelsen.

Älskar du bingo? På Lyckost finns möjlighet att spela vårt roliga och populära Bingo! Här kan du spela i ett nytt bingospel var 5:e minut - alltid med chans att vinna Megavinsten på 35 000 SEK.