Välkommen till Lyckost.se

Under detta avsnitt kan du läsa om vår onlinebingo - här kan du få en översikt:

 1. Bingo online
 2. Vad är bingo?
 3. Onlinebingo påminner om vanliga bingospel
 4. Var kommer bingo ursprungligen ifrån?
 5. Hur spelar man bingo? Läs allt om reglerna för Bingo
 6. Är du nybörjare på bingospel online?
 7. Hur spelar man bingo på Lyckost.se?
 8. Spela bingospel online från dator, surfplatta och mobil
 9. Många fördelar med att spela bingo på Lyckost.se
 10. Spela där du känner dig mest bekväm
 11. Kom igång med en bra start

Bingo online

Online Bingo är ett trevligt underhållningsalternativ som ger dig känslan av att vara närvarande i en fysisk bingosal utan att du behöver gå hemifrån. Du kan även ta med dig bingospelet var du vill eftersom det är enkelt att spela i mobilen eller surfplattan.

Du kan spela medan du tittar på din favoritserie, lagar mat eller sitter på tåget. Du bestämmer själv var och när du vill spela bingo på Lyckost.se Vi startar ett nytt bingospel var femte minut och det finns alltid aktiva spel som du kan delta i.

Det är enkelt och billigt att komma igång, spela från endast 3,50 kr per spelbricka. Det är redan enkelt att spela bingo och på Lyckost.se hjälper datorn dig att automatiskt kontrollera bingobrickan efter matchande siffror. Vilket gör vårt bingo superlätt att spela online.

Är du redo för vårt roliga Bingo? Skapa spelkonto här.

Vad är bingo?

Internetbingo, eller online bingo, är helt enkelt bingo på nätet. Bingo är en typ av lotterispel där slumpen avgör om man vinner eller ej. I bingo dras varje nummer slumpmässigt. I den klassiska varianten av bingo har varje spelare en bingobricka och en duttpenna. När numret som dras ur trumman stämmer med ett nummer på spelbrickan duttar spelaren för rätt nummer. Målet är att fylla en rad, en kolumn eller hela brickan beroende på vilken typ av bingospel det handlar om.

När du spelar bingo online på Lyckost.se kryssas numren på din bingobricka av automatiskt och därför kan du enkelt spela på många spelbrickor samtidigt utan att riskera att missa att dutta för något nummer. Detta säkerställer att du aldrig missar en eventuell vinst.

Tycker du det är roligt att själv dutta för siffrorna på spelbrickan kan du såklart välja att göra det hos oss också. Oavsett om du markerar själv eller inte handlar det alltså om att fylla en eller flera horisontella rader, eller att få hela brickan fylld. Numren dras slumpmässigt.

Spelar du bingo på Lyckost.se har du chans att vinna Megavinsten på hela 35 000 kronor.

Onlinebingo påminner om vanliga bingospel

Det är egentligen ingen skillnad mellan nätbingo och den vanliga typen av bingospel som är kända från de fysiska bingo- och spelhallarna. Faktum är att samma regler och principer används även på nätet.

Med bingo online kan du spela bingo hemifrån, på bussen eller var du än befinner dig så länge du har uppkoppling mot internet. Tack vare bra grafik och fina animationer finns den välbekanta och härliga bingoatmosfären hos oss, oavsett var du befinner dig när du vill spela.

En fördel med att spela bingo på nätet är att du kan köpa flera spelbrickor som du kan spela på samtidigt utan att det blir oöverskådligt. Datorn kan kontrollera alla spelbrickor åt dig. Du kan såklart välja att sköta allt själv också men tack vare datorns automatik missar du aldrig en vinst även om du skulle bli ockuperad med annat under tiden du spelar bingo.

Det finns många chanser till vinst när du spelar bingo på Lyckost.se. Ofta är priserna större än vad du kan vinna i en fysisk bingohall. Du har exempelvis chans att vinna Megavinsten på 35 000 kr i varje runda.

Har du frågor? Vår kundtjänst hjälper dig gärna via telefon eller e-post om du har några frågor om våra spelautomater, ditt bingospel eller ditt spelkonto.

Var kommer bingo ursprungligen ifrån?

Mycket har hänt sedan 1500-talet, när bingospelet först såg dagens ljus. År 1530 spelade man i Italien spelet "Lo Giucco Del Lotto D'Italia". Om du inte redan har gissat det så gick det här spelet också under namnet "Lotto”.

Lotto blev sedan ett veckolotteri som spelades varje lördag. Under spelet drog en person 90 numrerade träspån, ett i taget, från en påse. För spelarna handlade det om att försöka matcha en sekvens av slumpmässiga nummer i rad för att vinna ett pris.

Denna typ av bingospel spelades ursprungligen bara i Italien. När det blev mer och mer populärt spreds det också till bland annat Frankrike och Tyskland. Det är dock inte riktigt den typ av bingospel som spelas idag, som spelades i 1500-talets Italien. Den typ av bingospel som vi känner till och spelar utvecklades i Amerika.

Den moderne version af bingospillet blev ganske vist udviklet i Amerika, men dog med inspiration hentet fra det italienske spil. Edwin S. Lowe, der egentlig solgte legetøj, så et spil, der hed ”Beano” til et karneval i byen Atlanta. Da han så dette spil, blev han ganske nysgerrig, og ville gerne vide mere om dette Beano-spil.

Lowe var mycket fascinerad av spelet och visade det för sina vänner. Istället för att ropa ”Beano” utropade han ”Bingo!”.

Spelet blev väldigt populärt och det spreds över hela USA. Senare fann spelet sin väg över atlanten till Europa, där det snabbt blev ett uppskattat spel. Än idag är bingo ett populärt spel som spelas av människor i alla åldrar.

Nu är det bara många som har valt att flytta från de fysiska bingohallarna till online-bingospel.

Vi håller tummarna för att det blir du som har turen att få ropa Bingo! Vi önskar dig mycket nöje med vårt trevliga bingo. Vill du spela Bingo? Skapa ditt spelkonto här.

Hur spelar man bingo? Läs allt om reglerna för Bingo

Reglerna i Bingo kan verka lite krångliga vid första anblick men de är i själva verket rätt så enkla. Dessutom finns det inte så många regler så du kan lätt komma igång med nätbingo oavsett dina förkunskaper. Bingo är ett spel för alla!

De grundläggande principerna i bingo är samma överallt. Ett vanligt bingospel innehåller 75 nummer men det finns spel som har fler nummer.

Varje spelare har en eller flera spelbrickor med nummer på. Arrangören drar ett slumpmässigt nummer och din uppgift är att dutta för motsvarande siffra, om den finns, på din spelbricka. Har du flera brickor kryssar du för det dragna numret på allihop.

När du spelar Bingo här hos oss på Lyckost.se kan du välja att använda automatisk avkryssning. Det betyder att din dator, mobil eller surfplatta gör jobbet åt dig och du kan bekvämt luta dig tillbaka. Det är definitivt en av fördelarna med onlinebaserade bingospel.

Du får bingo när dina markerade siffror bildar något av följande mönster:

Är du nybörjare på bingospel online?

Bingo är verkligen ett spel för alla. Även om du inte har spelat Bingo tidigare är det lätt att komma igång och du har lika stor chans som erfarna spelare att kamma hem Megavinsten. Kanske blir det du som ropar Bingo! först av alla.

Kärnan i bingospel är att det handlar om tur. Det är inte ett spel du kan vara bra på eller träna dig i. I många avseenden kan det beskrivas som ett lotteri där det inte är möjligt att påverka resultatet av ditt spel. Det enda sättet du kan öka dina chanser att vinna på är att spela på flera bingobrickor samtidigt.

Det räcker med att spela bingo online en gång för att du ska förstå hur det fungerar. Självklart finns vår kundtjänst tillgänglig om du vill ställa frågor eller få hjälp.

Hur spelar man bingo på Lyckost.se?

Som nämnts ovan är bingo ett enkelt spel. Därför är det också ett spel som alla kan njuta av. Så här gör du för att komma igång med att spela bingo på Lyckost.se.

 1. Börja med att köpa det antal bingobrickor som du vill spela på. Du kan köpa upp till 40 spelbrickor åt gången för endast 3,50 kr styck. Ju fler du köper, desto större blir chansen att just du tar hem någon av vinsterna. Datorn kryssar automatiskt för matchande nummer så du behöver inte hålla reda på alla spelbrickor själv. Det är alltså enkelt att spela med 40 spelbrickor samtidigt till och med.
 2. När spelet startar dras ett antal slumpmässiga nummer. Det här är siffrorna som du måste ha på dina spelbrickor. Eftersom du inte behöver markera siffrorna själv kan du slappna av och njuta av den underhållande dragningen.
 3. Du vinner priser när du är bland de första spelarna som får fem nummer på en horisontell rad och/eller får hela bingobrickan full. På Lyckost.se ger vi vinster i varje bingospel för en rad, två rader, tre rader, fyra rader och full bricka.
 4. Var femte minut börjar ett nytt spel och du kan enkelt vara med i nästa spel också, om du har lust till det. Detta är en av fördelarna med att spela på Lyckost.se. Det roliga med Bingo kan fortsätta så länge du vill!

Spela bingospel online från dator, surfplatta och mobil

Visste du att du kan spela bingo på Lyckost.se från vilken enhet som helst? Våra spel fungerar utmärkt från din dator, surfplatta och mobil. Det betyder att du inte måste sitta fast vid datorn hemma utan du kan spela bingo online var som helst.

Alla gillar olika, vissa föredrar den att spela bingo på en större skärm medan andra tycker det är viktigare att kunna spela i farten från mobilen. Var vill du spela bingo?

Är du trött på att ha tråkigt när du reser? Spela bingo från mobilen

Eftersom det går fint att spela Bingo från surfplattor och smartphones går det att fylla väntetiden på bussen, tåget eller flyget med roliga bingospel.

Som användare av Lyckost.se kan du faktiskt spela bingo överallt. Allt som krävs är att du har internetanslutning. Vill du spela hemma i soffan, underbart! Men du kan också spela var som helst i världen så länge du har uppkoppling.

Kanske blir det du som har turen att kamma hem Megavinsten?

Många fördelar med att spela bingo på Lyckost.se

Det finns ett antal fördelar med att spela bingo online på Lyckost.se. Om du vill ha underhållning och samtidigt chans att vinna Megavinsten har du hamnat på helt rätt ställe.

Lyckost.se är en en plattform som kan erbjuda underhållning när det passar dig bäst - eftersom vi har öppet dygnet runt. Det är upp till dig att välja när du vill spela. Oavsett om du sitter i soffan, på bussen eller har tråkigt i ett väntrum så kan du skapa ett spelkonto och komma in den trevliga atmosfären i vår bingohall.

Ett nytt bingospel startar var femte minut, vill du vara med och spela?

Spela för bara 3,50 kronor per bingobricka

För att kunna spela bingo online måste du skapa ett konto och göra en insättning. På Lyckost.se finns det inga krav på en hög insättning utan du kan spela för så lite som 3,50 kr per bingobricka. Du väljer själv om du vill köpa en spelbricka eller flera på samma gång.

Första gången du spelar hos oss och sätter in 200 kronor får du möjlighet att ta del av en välkomstbonus på ytterligare 200 kr. Sedan väljer du själv hur många bingobrickor du har lust att spela på. Du kan självklart sluta spela när du vill.

Hos oss hittar du rolig underhållning även vid de minsta insatserna!

Högt underhållningsvärde och Megavinster

På Lyckost.se fokuserar vi inte bara på att erbjuda fina priser men även en underhållning av hög kvalitet. Hos oss ska det vara roligt att spela och att våra spel är unika och underhållande är därför väldigt viktigt för oss!

Men det finns såklart också utrymme för härliga vinster. I vårt Bingo finns alltid chans att vinna Megavinsten på 35 000 kronor och det är sannerligen inte en tråkig summa att ha chansen att lägga vantarna på!

Det finns också en uppsjö av priser. Du har chans att vinna oavsett om du spelar på en, fem, tio eller hela fyrtio bingobrickor. Att köpa flera spelbrickor och spela på är lika enkelt som att spela en enkel bricka, eftersom matchande nummer automatiskt kryssas av. Så du väljer själv hur många brickor du vill spela på!

Spela bingo på nätet på Lyckost.se

Om du är nybörjare på bingospel är det skönt att spela på en plats där allt är på svenska.

Lyckost.se är ett säkert kasino som är licensierat av den Svenska Spelinspektionen. Vi utvecklar våra egna spel på vårt kontor i Danmark och vi är ett nordiskt företag som du kan känna dig trygg med.

Eftersom allt är på svenska kommer du lätt kunna förstå allting. Dessutom har vi en kundtjänst som hjälper dig om du mot förmodan skulle köra fast någonstans. Vi vill att du ska kunna fokusera på att ha roligt och spela, inte på att försöka förstå konstiga ord på engelska, tyska eller något annat språk.

Spela där du känner dig mest bekväm

Var vill du spela idag? Från sängen, soffan eller kanske köksbordet? Eller tar du med dig bingospelet till fritidshuset? Eller vill du spela när du är passagerare i en bil?

När du spelar på Lyckost.se väljer du själv var du vill spela. Välj en plats där du är bekväm, så länge du har internetuppkoppling funkar Lyckost.se lika bra på datorer, mobiler och surfplattor.

Kom igång med en bra start

Vi vill ge dig bästa möjliga start när du får lust att spela bingo online. Det är enkelt att komma igång och allt du behöver göra är att följa stegen här nedanför:

 1. Starta ett spelkonto hos oss på Lyckost.se.
 2. Gör en insättning.
 3. Du är nu redo att köpa bingobrickor (från 3,50 kr per styck).

Skulle du upptäcka att bingo inte var något för dig har vi som tur är många andra roliga spelautomater. Testa någon av våra egenutvecklade spelautomater med massor av unika extraspel. Du kommer hitta något som du kan uppskatta, det är vi säkra på!

Vill du prova vårt roliga bingo? Skapa spelkonto här.

Älskar du också spelautomater? Kom ihåg att du också kan spela på våra populära spelautomater på Lyckost.se, där du har chans att vinna Superjackpotten.